Наргиле бар – The Lounge Златни Пясъци

The Lounge Златни Пясъци – лично мнение.
The Lounge Златни Пясъци - Наргиле бар Наи-добрия Наргиле бар край Варна
място за пушене на Наргилета в златни пясаци the Lounge sushi and cocktails Golden Sands
снимките са част от The Lounge (facebook)

До Мелиа Гранд Ермитаж (Melia Grand Hermitage), едно симпатично дворче с малко пясък, наоколо… два три осветени храста, оградени с още по-симпатична зеленикава мрежа (някак си се чувстваш, че си на 3-ти корт на клуб Елит в морската градина), стандартните ратанови мебели, които виждаш на всяко имащо се за fashion cafe (нали се сещаш – тези плетените на една кука, а може и на две, зависи от бабата колко е сръчна) и няколко бели сепарета с балдахини и още много, много бяло ти казвам… А сега затвори очички.. и ги отвори отново. Дааам, истина е!
До Мелиа Гранд Ермитаж (Melia Grand Hermitage) Launge - Shisha Bar ултра маниашките дизайнерски наргилета 30-480лв
снимките са част от programata.bg

Това е бленувания от теб цяла седмица Lounge. Да, да,  онзи с ултра маниашките дизайнерски наргилета 30-480лв. Онзи същият, в който не можа да отидеш на Белослава. Вярваш, не вярваш… малко сме разочаровани от чутото до видяното, но така е, нещо като ни го хвалят много, много и накрая чакаме да сме в рая, а то цоп седнал на миндера ;).

НО за Наргилетата и Шиша Боя (shisha boy) или наргиле maker-a, ПОКЛОН!
Момчето си разбира много от работата, ползва сирийски тютюн (учудващо  приятен) и много добри кокосови въглени COCOBRICO (made in indonesia), на квадратчета като тези турските, които тлеят дълго, продават ги в София! (някой ако знае къде точно, ще се радваме да сподели тук мястото на магазина).
Наргилето става уникално леко.

В Lounge се предлагат 2 вида наргилета, стандартни арабско-индийски и извънземни дизайнерски  тип медуза
Meduse Pipes Meduse Pipes извънземни дизайнерски тип медуза
(супер красиви ти казвам – „изкорах се лично“)
Дизайнерски Наргилета от Чехия Pipes
снимките са част от medusepipes.com

Пуши се много леко, с по 2 маркуча. Единственият, и не малък, проблем е, че дизайнерите не са помислили за обратна клапа (геовете не ги пушат, шегуваме се).  Няма такава :( и ако 2-ма пушат като трифазни помпи, по някое време може да стане и доста хард!
Цените на нагрилетата варират от 30 до 480лв (в последна цена не влиза да си тръгнеш с наргилето), а просто се включва скъпа бутилка шампанско.

p.s.
Надяваме се барът другата година да е още по жижи да има повече жива музика и „Lounge“ превод- така да си полегнем, че да не ни се тръгва. Но ако сте любители на добрите наргилета, това е мястото край Варна, където си струва удоволствието.

Хайде не се потривай, слагай картата в джоба и тръгвай!
Как да стигнем до The Lounge bar в златни пясаци

Презентация на The Lounge в programata.bg
Повече информация за Медуза наргилетата – medusepipes.com
Как да си направим добро – наргиле

Публикувано в Наргиле, Полезно инфо, Препоръчано на масата с етикети , , , , , , , , , , . Постоянна връзка.

6 коментара по Наргиле бар – The Lounge Златни Пясъци

 1. FenKre7en каза:

  хАхАХ привееет! изглежда сме от един отбор в пневматичната сфера “наргилячо-пачо“ Моля да ми оставите скайпче на посочетния e-mail да завържем разговор и да задам някой и други въпросчета :П

 2. Bo каза:

  информацията е пратена 😉

 3. FenKre7en каза:

  Не разбрах какво стана, ама получих този линк + още един, на който няма нищо :О

 4. FenKre7en каза:

  оп, извинявам се. видях и втория мейл със скайпа :П дори не подозирах, че е от теб. сега ще си лягам, че отново прекалих с кибиченето на компа и утре (днес) по някое време ще драсна =]

 5. mobile каза:

  хахаа тази статия е писана от някои който не знае какво е нергиле , най добрият тютюн винаги е бил Бахрейнският и най добрите ваглища винаги са били тези от маслинови костилки , това от Сирия винаги е било с най ниско качество и пълен боклук , само тоя който не разбира пуши тия сирийски боклуци

 6. Bo каза:

  Явно си пробвал всичко, Бахрейнският си го пуши ти, като ти свърши си поръчай от тези Romman, Hydro Herbal или всичко на Starbuzz, а за Blue Mist нямам какво да ти говоря http://www.starbuzztobacco.com/250-gram-shisha/215-blue-mist.html

  Ако не знаеш нещо за наргилетата как се правят, тук ще го намериш: http://www.blogmasa.com/?p=75

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *