Наргиле бар – The Lounge Златни Пясъци

The Lounge Златни Пясъци – лично мнение.
The Lounge Златни Пясъци - Наргиле бар Наи-добрия Наргиле бар край Варна
място за пушене на Наргилета в златни пясаци the Lounge sushi and cocktails Golden Sands
снимките са част от The Lounge (facebook)

До Мелиа Гранд Ермитаж (Melia Grand Hermitage), едно симпатично дворче с малко пясък, наоколо… два три осветени храста, оградени с още по-симпатична зеленикава мрежа (някак си се чувстваш, че си на 3-ти корт на клуб Елит в морската градина), стандартните ратанови мебели, които виждаш на всяко имащо се за fashion cafe (нали се сещаш – тези плетените на една кука, а може и на две, зависи от бабата колко е сръчна) и няколко бели сепарета с балдахини и още много, много бяло ти казвам… А сега затвори очички.. и ги отвори отново. Дааам, истина е!
До Мелиа Гранд Ермитаж (Melia Grand Hermitage) Launge - Shisha Bar ултра маниашките дизайнерски наргилета 30-480лв
снимките са част от programata.bg

Това е бленувания от теб цяла седмица Lounge. Да, да,  онзи с ултра маниашките дизайнерски наргилета 30-480лв. Онзи същият, в който не можа да отидеш на Белослава. Вярваш, не вярваш… малко сме разочаровани от чутото до видяното, но така е, нещо като ни го хвалят много, много и накрая чакаме да сме в рая, а то цоп седнал на миндера ;).

НО за Наргилетата и Шиша Боя (shisha boy) или наргиле maker-a, ПОКЛОН!
Момчето си разбира много от работата, ползва сирийски тютюн (учудващо  приятен) и много добри кокосови въглени COCOBRICO (made in indonesia), на квадратчета като тези турските, които тлеят дълго, продават ги в София! (някой ако знае къде точно, ще се радваме да сподели тук мястото на магазина).
Наргилето става уникално леко.

В Lounge се предлагат 2 вида наргилета, стандартни арабско-индийски и извънземни дизайнерски  тип медуза
Meduse Pipes Meduse Pipes извънземни дизайнерски  тип медуза
(супер красиви ти казвам – „изкорах се лично“)
Дизайнерски Наргилета от Чехия Pipes
снимките са част от medusepipes.com

Пуши се много леко, с по 2 маркуча. Единственият, и не малък, проблем е, че дизайнерите не са помислили за обратна клапа (геовете не ги пушат, шегуваме се).  Няма такава :( и ако 2-ма пушат като трифазни помпи, по някое време може да стане и доста хард!
Цените на нагрилетата варират от 30 до 480лв (в последна цена не влиза да си тръгнеш с наргилето), а просто се включва скъпа бутилка шампанско.

p.s.
Надяваме се барът другата година да е още по жижи да има повече жива музика и „Lounge“ превод- така да си полегнем, че да не ни се тръгва. Но ако сте любители на добрите наргилета, това е мястото край Варна, където си струва удоволствието.

Хайде не се потривай, слагай картата в джоба и тръгвай!
Как да стигнем до The Lounge bar в златни пясаци

Презентация на The Lounge в programata.bg
Повече информация за Медуза наргилетата – medusepipes.com
Как да си направим добро – наргиле

6 мнения по „Наргиле бар – The Lounge Златни Пясъци

  1. хАхАХ привееет! изглежда сме от един отбор в пневматичната сфера “наргилячо-пачо“ Моля да ми оставите скайпче на посочетния e-mail да завържем разговор и да задам някой и други въпросчета :П

  2. Не разбрах какво стана, ама получих този линк + още един, на който няма нищо :О

  3. оп, извинявам се. видях и втория мейл със скайпа :П дори не подозирах, че е от теб. сега ще си лягам, че отново прекалих с кибиченето на компа и утре (днес) по някое време ще драсна =]

  4. хахаа тази статия е писана от някои който не знае какво е нергиле , най добрият тютюн винаги е бил Бахрейнският и най добрите ваглища винаги са били тези от маслинови костилки , това от Сирия винаги е било с най ниско качество и пълен боклук , само тоя който не разбира пуши тия сирийски боклуци

  5. Явно си пробвал всичко, Бахрейнският си го пуши ти, като ти свърши си поръчай от тези Romman, Hydro Herbal или всичко на Starbuzz, а за Blue Mist нямам какво да ти говоря http://www.starbuzztobacco.com/250-gram-shisha/215-blue-mist.html

    Ако не знаеш нещо за наргилетата как се правят, тук ще го намериш: http://www.blogmasa.com/?p=75

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *