К’ъв малоумник трябва да си?!?!


К’ъв малоумник трябва да си, за да си удавиш домашният любимец СОБСТВЕНОРЪЧНО?!?
Порода Bull Terrier – ‘красиво’ точно, колкото стопанина си. Всеки път се убеждавам в правилото, че ‘Кучето прилича на стопанина си’.
Случката се разигра в неделя към 16.30ч. на плажът на Кранево. Малко след като сме си сложили хавлиите и сме взели по една голяма мента, в дясно, на 2м. от мен, се появява едно добиче, прасе, или както и да го определя, си е едно грозно куче – както и стопанинът му, изглеждащи като след челен удар в стена (няколко пъти)!
А сега случката. 15 минути по-късно, Г-н Тотален идиот носеше горкото 25-килограмово агне на рамо, а главата му се поклащане в ритъма на крачките! От децата, които бяха край нас, дочух, че го е хвърлял многократно във водата, докато не е изпило морето! Собственикът е искал да го направи Michael Phelps на кучетата, но уви – грешка. По default кучето е боец, но за жалост това не го прави и плувец!!!
За пореден път съжалявам, че не си нося камерата, заради олигофрени като този – за една вечер ще стане звезда във failblog и youtube. Тези неща трябва да се показват, за да знаят хората, че тъпотията ходи между нас!

P.S.
Хибридно грозно, но ми стана малко жално от нелепата смърт на горкото добиче.

30 мнения по „К’ъв малоумник трябва да си?!?!

  1. горкото добиче. незнам защо но го намирам за странно красиво, не се шегувам някак си ти идва да го съжалиш и да не беше се удавило.

  2. отвратително … и жалко, както за „стопанина“ на кучето, така и за всички, които са гледали безучастно. Няма надежда!

  3. Ъъъъ WTF! Еб@си идиота… Да го удавиш и ти…. Ей това заслужава! Не че нещо, ама стопанина явно верно е много прос… нещастник и комплексар….

  4. Между другото дори и тази порода се поддава на добро възпитание. Но естествено от опит (като 16 години гледащ кучета) знам , че тази порода и някои други горката е обречена да става домашно жиевотно на тотални слабоумници и те освен да ги тренират за бой друго не правят. Просто тъпаците сред нас хората обричат някои породи на това. Само ги държат превъзбудени и те налитат на всичко. Иначе ако се отнасяш добре с него няма да се развие така животното. Винаги съм бил предпазлив към стопаните на кучетата а не към самите кучета , защото те са такива съшества които се влияят много от човека насреща. И ако това е нормален – има нормални реакции. Но ако стои някъв олигофрен до теб и постоянно те насъсква – явно поддават животните. Но така е – особено при нас има уникални тъпаци. За съжаление вместо да изчезват такива „хомо-еклеруси“ ли са кви са, те се „заразяват“ един друг с тъпотия още повече.
    Жалкото е че накрая, както в случая, не го отнася виновника , а изпълнителя.

  5. малоумника си ти, като ти гледам стила на писане.от случката става ясно,че не кучето прилича на стопанина, а обратното.и няма нужда да обиждаш животното като го сравняваш с изпрвена маймуна…но дерзай, пробвай да пишеш.те блоговете са за това-всеки идиот,който иска да е оригинален, да се изявява.успех 😉

  6. ами нищо лошо. аз също обичам кучета и имам, но по-добре кучето да е удавено от глупшостта на стопанина , отколкото да бъда ухапан аз отново от глупостта на стопанина и да се налага после аз да го давя. по-скоро направо го гърмя. нищо чудно смъртта на кучето да е спасила живота на стопанина. покрай питбули, бултериери, стафорд, ротвайлер, нечче, кавказка без намордник минавам със зареден пистолет. един стопанин едва успя да хване и дръпне питбулчето, а беше смелчага на думи. добхре , че го прегърна, за малко да го влачи на връщане , не да го води на повод.

  7. A ti kakvo pravi 4e ne spasi miloto ku4e, a be tupanar. Kakuv si bez surze lise be idiot bulgarski 4e n sprq tozsi izgverg, da mu4i givotnoto pred o4iteti i ti da gledash! I ti si kato nego be svinq!
    4ovestina ne e stanala v tazi mrusna i ramn drgava sled tezigadni komunisti ili az prosto se opitvam da nameri pri4inata zatazi gadn gestkost u ug 4oveka puk to i nai-divoto jivotno nadmina.

  8. Маминото! Ако се беше случило в САЩ, убиецът му щеше да влезе където му е мястото – в затвора. АТВТОРЕ, НЯМА ГРОЗНИ КУЧЕТА!!!

  9. @kristina Аз бях на хавлията, после го видях как го беше метнал на рано! Никой не се е намесил, зашото стопанина е казвал на хората да стоят на страна от кучето и да не му помагат !!

  10. @kristina: П…о недо…на, държейки такъв тон заслужаваш съдбата на кучето от статията. Да не сме някви луди да тичаме след всяко псе по плажа, че и да му се правим на спасители?

  11. Доколкото разбрах кучето е обучено за бой (пишеш боец) . Трябва да си луд да тръгнеш да го спасяваш. А и ти не виждам да си направил нещо. В блоговете всички са големи герои, ама само на думи.
    Освен това хората на плажа не сме длъжни да спасяваме кучета и то от стопаните им.

  12. Автора – сигурно и ти не си пръв красавеc, но майка ти и такъв те харесва, нали?
    Стопанина е глупак, спор няма!
    @тъп бурец съм аз – явно наистина си тъп, но късметлия! Не си попаднал на правилния човек все още – ако се срещнем, ще ти навра пистолето в отзад и ще се радваш, че си се разминал с толкова малко!Мноо мъжки сте в нета всички мишки или на живо пред хлапетата, слаботелесните и жените, но един път се среща Джо Блек 😉

  13. Безспорно собственика на кучето е тъпанар със садистични наклонности както и кучето му не е от най красивите но по принцип всички кучета могат да плуват и не биха се удавили освен ако това не бъде направено умишлено което естествено е тъжен факт.Съдейки по породата на кучето то би могло да се защити и само следвайки инстинкта си за самосъхранение защо не го е направило това е загадка.Но на мен ми е интересно да разбера преди да си позволиш да наричаш някой тъпанар и свиня как @kristina би постъпила в създалата се ситоация за да помогне на „милото „куче и да спре още по“милия “ му собственик щото то аман от „защитници“ на правата на животните които само реват за тях а когато изпаднат в реална ситоация не само се натискат по хавлиите ами и пясък им влиза в очите…

  14. Ами явно така е в България – всеки е мълчалив очевидец… Как може да задавате въпроси от рода на – какво е трябвало да се направи??? Естествено да вдигнете скандал на човека – знам ли … Чак ме е страх да попитам, ако нападнат някой човек пред очите ви какво ще направите – ще стоите да гледате ли??? Нали ще се намесите или греша??? .. Та аз познавам жена, която спаси малко кученце, което щеше да бъде прегазено, като женицата излезе на пътя, за да спре шофьора, защото явно не искаше да спира.. Той слезе да я псува – ама и тя не му остана длъжна и му вдигна скандал … Чак ме е срам да чета тука коментари от рода на – какво трябваше да се направи… Продължавайте да си задавате такива въпроси и се чудете защо България е на това дередже .. Стойте и гледайте „мълчаливи очевидци“!!!

  15. К’Ъв малоумник трябва да си да гледаш подобно нещо да се случва и да си седиш на хавлията и да си пиеш ментата….. и накрая разбира се,аз съм супер възмутен …чек да напиша пост в блога,за да покажа колко ме е грижа…ТЦЦТЦт
    Нямам думи….жал ви било…ми ако си беше помръднал малко трибуквието от хавлията и беше помогнал на клетото животинче,май нещата щяха да са по-различни нали….
    абсолютно идиотско поведение,типично за българина…но спокойно … сигурна съм,че ако си в смъртна опасност,няма да получиш никаква помощ …

  16. Ц ц не били длъжни да спасяват кучето от стопанина му.. Става въпрос за живо същество бе, ако родител дави детето си няма ли да реагирате, вие хора ли сте или какви?
    Здравке, знаеш ли как се действа в такива ситуации?! Отиваш, наритваш задника на тоя мръсен боклук и му правиш същото, което прави на кучето, щом иска насилие да си го получи.
    Естествено не е хванал да дави тигър дришльото, хванал е малко куче беззащитно колкото и малко дете е такива отрепки долни да ги риеш с лопата от сутрин до вечер.

  17. Това е ужасна история. Съвсем се отвратих от гнусните хора. И какво обиждате кучето, вие пък сте много „хубави“. Този отвратителен комплрксар дето го е удавил, дано пукне в най-страшни нъки. Писна ми от разни недоебалници, които избиват комплексите си на гърба на невинни животни.Много противен ми стана и автора на горенаписаното, който през цялото време акцентира на вънншноста на кучето. Това е порода създаден и селекционирана от човешки твари. И кучето е по-хубаво от много хора. Излъчва сила и интелигентност. Жалко че е попаднало на поредният изрод!

  18. Леко пояснение:
    1: КуЦенцето на снимката няма нищо общо! Bull Terrier беше като магаре (25+кг) все едно нахакано с химия!
    2: От хавлията не мога да видя какво става на целият плаж от Кранево до Албена 5км!
    3: Поста е къс, защотото нямам време да пиша А4 в блога.

    Извинете ме

  19. Да започна с това, че съм (особено горд) собственик на прекрасен бултериер, който в момента е 22 кг. (ще става над 30). Породата не е за всеки, само това ще кажа, тези кучета не са просто домашни любимци, а религия. И, може би, колежаните в Оксфорд по погрешка са го избрали за символ на университета?!…

    Бих уважила правото ти на мнение, ако имаше такова, вместо това си забъркал умопомрачителна чорба от фактологически грешки и липса на познания за породата, популярни предубеждения, стереотипи и – хм, прощавай – собтвена глупост. Ако някога беше имал дори и бегъл досег с бултериери и собствениците им, щеше да знаеш, че малко от тях се поместват в твоята представа за тях. И кой, по дяволите, ти каза, че по default са бойци?!

    Единствеоното, което в някаква степен те извинява за написаното е възрастта, преполагам.

    П.П. Впрочем твоята версия за случилото се е доста силно изкривена, но може би е нормално, все пак се позоваваш на разказаното от дечицата на плажа…. А хейтът и гаврата с мъката на някого едва ли някога са били тренд, но винаги ще бъдат проява на лош вкус.

  20. SkyMender или Bullterrier’s Mummy права си, това си е религия!?!?!?
    Кучета като Bull Terrier и Американски Стафордшир Териер са непредвидими и заради това малко или много не са ми любими породи!

    Американски Стафордшир Териер нахапа лицето на 8-годишен във Варна!
    http://www.mamazavinagi.com/forum-f64/topic-t5426.htm

  21. Сибо, плъзгаш се съвсем по тангентата. Каква е тезата в поста ти:
    – мразиш бултериери и стопаните им и ти се иска да похейтиш и позлорадстваш в компания от съмишленици по мнение тип „мисля с телевизора си“;
    – възмутен си от факта, че си бил на мястото на инцидента, който е протекъл без ти реално да го забележиш (има ли смисъл да претендираш за наличие на емоционална позиция тогава?);
    – искаш да си направиш черен PR на блога;…

    Има кучета склонни към агресия (забележи, говоря за отделни индивиди, а не за породи), но няма само по себе си зло куче, има безотговорни или целенасочено лоши стопани, които развиват злоба. Няма такова нещо като непредвидимо куче, обаче.

    Примерът с амстафа е не на място, меко казано, подобни инциденти има с почти всички породи кучета и е въпрос на съчетание от безотговорен стопанин и още по-безотговорен родител. Излиза, че заради това, че един амстаф е нахапал дете (уточнавам, че съчувствам на детето и подобни инциденти не трябва да се допускат) бултериерът и собственикът му заслужават да се издавят, ‘щото са грозни в синхорн?! Честно, и Хитлер би ти завидял. Няма как да извиниш слабите (и грозни) моменти на написаното от теб с възкресяване на изкуственото противопоставяне от мейнстрийм дебата „кучета vs. деца“, тук този ти аргумент не е уместен.

    Как ти се струва популярното схващане, че всички, които се занимават с екстремни спортове са или напушени хлапета или чичаци в криза на средната възраст? Глупаво, нали?

    Пропуснах да кажа, че си пропуснал да забележиш как собственика на точно този бултериер е правил и сърдечен масаж, и изкуствено дишане на кучето.

  22. Не знам само защо сте толкова агресивни към автора на статията?!?! Казал си е мнението човека, все пак блогът си е негов. Има си блог – пише си.
    Пък и цялата тази пумия, която изливате върху му, ми прилича на начин да оправдаете избора си на домашен любимец/или религия в нашия случай!

  23. Абе, хора, накъде сте забили с тези ваши коментари!!
    Момчето си написало мнение относно видяното, вие….. ще го обесите още малко! Все едно той удавил кучето, че и собственика!

    bullterrier’s mummy,
    любовта ти към породата и това, че си собственик на такова, не ти дава право да се изказваш относно PR-а на блога, или пък безучасността на автора. В крайна сметка, всеки има право да харесва каквото си иска (в случая, вашите вкусове не съвпадат!) и да си пише каквото иска (свобода на словото му казват).

    А коментарчето относно екстремните типове съвсем обърка ‘работата’!
    Аз лично се занимавам с екстремен спорт, ама не съм нито ‘напушено хлапе’ нито ‘чичак в криза на средната възраст’ – теорията ти нещо куца.

  24. @SkyMender Чудя се защо трябва да ти отговоря, но ще напиша няколко реда.

    Първо. „Примерът с амстафа е не на място, меко казано, подобни инциденти има с почти всички породи кучета“!!!!
    Трябва ли да ти изброявам породите тук?!? може да се замислиш откъде ми идва unlove към тези породи кучета, точно от мейнстрийм дебата „Кучета vs. Деца“ и да бъдем по-точни – „кучета vs. хора“. Защо тези неща не се случват с породи като шар пей,пекинез, шпаньоли, пинчер, шнауцер и други?! А е имало случаи, в които на кучета от породите, които (лично мнение) са непредвидими, на сутринта стопанинът им просто не се събужда!!! НО това може да са само митове или новини, изкривени много през призмата на различните медии!

    Второ. Пропуснах да кажа, че от коментарите ти аха-аха ще излезе, че стопанинът му, видиш ли, е невинен. Кучето му е искало да се удави, а той случайно е бил на плажа и се е притекъл на помощ и е имало масажи на сърцето и изкуствено дишане!!!

    Трето. За емоционалната позиция.
    Ако нямаше такава, нямаше да напиша този пост! Кучето беше на 2 метра от мен, а след 15 минути, видях стопанина му да го носи като агне!!!
    Дали не съм бил афектиран от видяното, затова и след плажа седнах и написах поста. Може да се замислиш за емоционалната позиция!
    Тук си права, както се казва „няма грозни жени”, така и няма грозни кучета и стопани, повтарям: Бях Афектиран!!!
    Преди години имах голямо куче, с което всяко лято си ходехме на плаж, когато му станеше топло, само си влизаше във водата да се охлади малко и после идваше при нас. Странно, не се удави нито един път!
    За жалост го отровиха в Морската градина.
    Да ти обяснявам ли, многознайке, че 6 месеца се борихме за живота му (след като пробвахме всичко в БГ за да го стабилизираме, го закарахме в Москва да му пречистят кръвта) – и при това, че беше кораво куче, след като оглуша и ослепя, бори се до последно, докато сърцето му отказа!!! Дали няма емоционална позиция? Дали обичам животните?!!!
    SHUT THE FUCK UP!!!!!

  25. Майко бултерерова!
    Възможно ли е за нас простосмъртните, да ни преведете понятията – тангента, мейнстрийм и др. думички които сякаш са написани само за да демонстрират висшия интелектуален дилириум в който сте изпаднали. Не забравяйте, че има и хора под вашия интелектуален потенциал и те също искат да разберат какво ви нашепват звездите.

  26. Майко бултерерова! Възможно ли е за нас простосмъртните, да ни преведете понятията – тангента, мейнстрийм и др. думички които сякаш са написани само за да демонстрират висшия интелектуален дилириум в който сте изпаднали. Не забравяйте, че има и хора под вашия интелектуален потенциал и те също искат да разберат какво ви нашепват звездите.

  27. vijte sq tva koeto e napravil sobstvenika na ku4eto ne e za pro6ka nikoy ne znae za kako go e udavil oty 6te si nosi krista utre vdrugiden taka 4e ne go mislete a kolkoto do porodata dal e grozno ili ne si ostava edin ? ne vseki e dlijen da haresva tva ili onova nali za tva sveta e 6aren vsqko jivo si6testvo si ima svoite kusuri i hubavi strani ta i nie horata sme takiva grozni i hubavi taka 4e nqma za kvo da sporite ve4e svir6iloto se nqma da se virne ne sa hubavi tez raboti za6toto nie ne sme mu dali jivota za da go sidim po nay dolniq na4in stava vipros za ku4eto

  28. Това е било друго не удавяне идиота е хвърлил кучето прегряло в студената вода и го е пресякло един малоумник така си уби добермана пред мене

  29. Скайсърфиста последното куче дето едва не уби дете беше мелез между чау чау и немска овчарка а преди време кучетата дето убиха едно момиче пак беха немци сичко зависи от стопанина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *