„Doc K! Media Luna“ – Chambao – Flamenco Chill 2002

[youtube yXKN0s-3ap8 nolink]
Носталгия. От 17-ти до 19-ти век носталгията е считана за болестно състояние с диагноза и лечение от доктори.
При джипито си няма да ходя още, но ще напиша какви спомени ми навява тази песен и така ме е натиснала носталгията, че ме свива колита (тук чети по-бързо, че песента ще свърши). „Юлски ден, 520 км на юг, остров, часът е към 18.00-18.30, слънцето вече не прегаря 2-ия ти пласт кожа, а леко гали изсъхналото ти от умора и сол (заприличало на веяна ципура) тяло след  2 сесии по 3 часа за деня каране на Кайт Сърф. Добрал си се до някой хубав шезлонг (тези с подпората за краката), наклал си си нагрилето с добър тютюн налял си си или РОМ с лаймчета или Кампари & Водка 1/1 (Японско Утро).
След 100мл си толкова Chill, че направо си Out. От този technical knockout (така нареченият T.K.O.) чуваш 2 неща – едното е Chambao от близката кола с отворените врати, другото е странният шум, който идва от мигането на очите ти. 😉

Хора различни със спомени различни:
ver.2.1 “ Цаца + биричка на Кранево“ класика
ver.3.1 “ Таратор с Узо на Градина“ ще стане класика
ver.4.1 “ Знойната Стойка, само по гердан от миди на Крапец“ рядко срещано
ver.5.1 „Дърт нудист пуснал отвеса на Албена“ е тук вече се оляхме и спираме!

Ако искате да си записвате спомените на носител, всичките албуми на Chambao ще ви свършат добра работа, само си ги намерете!

Официалният сайт е много много приятен, може да не си пускате музика, ще ви стигне само фона на който се чуват разни фтиченца, на които им се късат… от пеене.
chambao.es

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *