Короноването на Краля II

Короноването на Краля част втора
В резултат на глобалната финансова, икономическа, етническа, социална, сексуална и др. кризи и по молба на електората, Боцко решава да се жертва и приема тежкият (само не и за него) кръст, поемайки борбата за оцеляване на човечеството.
В титаничната битка, на негова страна застава Раждито, който по магичен начин успява да отклони огромна част заблудени електорални единици, и да ги постави под белият флаг на Боцкo.
Яни БиБиЯнев също подкрепя Боцко в нечовешките му усилия, като напада армиите на Мордор в гърба и изпод кръста, с осветляващи тъмните им намерения компромати.
Под предлог, че много, ама много иска да помогне на Боцко, Ваньо все още мечтае отново да надене пръстена на властта. Тъй като това не му се отдава, на първо време той се самозадоволява с ролята да дава мъдри съвети и ръководни тактики.
От дълбините на елфските гори около Плевен, изскача и още един съюзник – Цецка. Юристка (според други добре го стиска), тя е наясно как да отбие атаките на тъмните сили нападащи из отзад.
В резултат на скоростните маьовъри на Боцко, Меди или познатия като Ям-Ям се скрива в дън гори тилилейски, очаквайки да мине бурята и по този начин да си запази прешъса.
В така създалата се ситуация, Боцко изважда и започва да размахва огромна безопасна игла, което  произвежда невъзможен гъдел по задните части на триглавата ламя – модел „Тройна коалиция“, в резултат на което, тя скоропостижно умира (според патолозите от смях).
Филмът е с тотален хепиенд.
Зрителите окрилени, а актьорите обезпечени.

Гост автор: Георги Ташев


Едно мнение по „Короноването на Краля II

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *