Перфектно дирижираната финансова, икономическа и социална криза

финансови вампири
Перфектно дирижираната финансова, икономическа, социална и др.кризи дават необятни възможности за кръвосмучене.
Използвайки ситуацията, Баш Вампирите от Световната Банка и МВФ, командироват по цялата планета малки алчни вампирчета, като за България избират едно от най-ненаситните и изобретателни вампирчета Вампи-Трампи-Блянков.
Прикрит зад мощните рамене на Бат Боцко, Блянков забива остри зъбки в измършавелите български поданици и започва да лочи, като едновременно с това пее (заедно в дует с другия музикален вамп The Voice или просто Дъ Краси) приспивни, анестезиологични песнички.
Наглата изобретателност на малкото вампирче стига до там, че посяга на най-скъпото на българския народ – РАКИЯТА.

Поздрав
Give me, give me your blood
Show me, show me you money

Give me, give me your blood
Show me, show me you money
All I want is your touch
Bulgari, I need you so much!

Ние така я чуваме след ремикса на дуото – проблеми с ушите!

Гост автор: Георги Николов


3 мнения по „Перфектно дирижираната финансова, икономическа и социална криза

  1. Много е як монтажа :) Само може би кръвта да бе по-… серьожна :) или президентска 😉

  2. Лошото е,че цялата им политика май ще е такава.Не е само този министър вампир.А този на здравеопазването.С какви очи все повече лекарства и манипулации се заплащат от джоба ни а вноските растат.То е ясно,че пари няма,но цедят бедните а за богатите се усигуряват евро-кредити,благоприятна среда и прочие.Бизнеса го коткат а нас ни дерат!

  3. Отворено писмо-призив към организаторите на протеста
    От
    Христо Борисов Венев
    54годишен, конструктор-технолог, бивш управител на фалирала фирма за производство на ръчни инструменти
    Поддържам с цялото си сърце и душа протестиращите срещу енергийните вампири. Независимо дали се занимават с електроснабдяване, с фосилни горива, с топлоснабдяване или водоснабдяване, те са вампири в буквалния и в преносния смисъл. За съжаление те са само едно малко подразделение от кликата на финансовите кръволоци.
    Под формата на демагогски призиви за Демокрация и Законност, чрез така наречената „Приватизация на всяка цена”, хората не просто бяха ограбени, а направо изсмукани физически и духовно от финансовите вампири.
    Корпоративните интереси на всякакви финансови изчадия бяха прокарани в страната ни.
    Подлагаха ни на какви ли не финансови експерименти с основна цел – превръщането ни в безмозъчни скотове.
    Подложиха ни и на така наречената хиперинфлация и „естествено“ никой не бе виновен за това.
    Благодарение на финансовия гнет много от нашите уж свободни съграждани се чувстват в момента като крепостни селяни с феодали над главите си.
    Нещо повече. Изпратиха ни Българоубиеца Дянков.
    С цел да продължи и да осъществи до край завета на Ричард Ран. А именно да намали броя на населението ни. До минимум. Осъществи го с голям успех.
    Под формата на уж стабилна финансова макрорамка, целенасочено, напълно умишлено предприе и осъществи този геноцид чрез държавния апарат.
    Приятелите му Американски и Европейски финансови вампири даже го прехвалиха за това. Геноцида продължава и сега. В момента хората не просто не могат да вържат двата края, те няма какво да ядат.
    Това което не успя, е да ни превърне в безгласни роби. Това вече няма как да мине, няма да позволим.
    Този престъпен индивид трябва да бъде подведен под отговорност и час по-скоро да бъде съден. По възможност най-строго.
    Финансистите като Българоубиеца Дянков всъщност са част от най-големия монопол. Те са и най-голямата и организирана мафия не само в страната ни, а и в света.
    Банкерите, финансистите-спекуланти изтеглиха реалните пари от пазара и това доведе до фалит малките, а и по-големи производствени предприятия. Фалираха и работещите в сферата на услугите в реалния сектор. Естествено тази безчовечна политика ни докара до просяшка тояга.
    Единствените които имат печалби в условията на криза са частните и то чуждестранни банки. Точно те организираха напълно съзнателно и поредната финансова криза. На наш гръб.
    Създали са цял един свят на финансово заробващи концепции и идеи. Благодарение на тези идеи циклично, а в последните години вече и постоянно, сме във финансов колапс.
    Напълно „законно“, с нелоялните си финансови практики спрямо народа, практикуват финансов геноцид. Послушните им кукли на конци като: политици, съдии, прокурори и целия репресивен апарат тероризират хората и осъществяват истински финансов фашизъм. Цялата им армия от счетоводители и държавни служители е създадена за подтискане и тероризиране на обикновените хора.
    В съвремения свят на електрониката и интернета има нещо излишно. Бих казал най-излишното нещо в реалната икономика.
    Абсолютно излишни са наслойките на обществото като банкери, финансисти, икономисти и всякакви спекуланти със своята безумна и безчовечна лихварщина и лакомия.
    Основното занимание на тези групировки в така наречените финансови институции и най-вече частни банки е да емитират безброй виртуални парични знаци. Тези измислени пари са без златно или каквото и да е материално покритие. Това е начина да властват над хората, които са принудени да им плащат фалшивите печалби. Отрудените хора са вкарани в капана на безумната им безчестна лакомия.
    Това е едно от най-големите престъпления в историята на човечеството, а безпорен факт е, че постоянно се прави. Дори нещо повече: внушават ни от самото раждане, че това е свещената крава на финансовото благополучие. Е да но тяхното благополучие, а не на обикновения честен човек.
    Обръщам се към по-младите и все още необременени от прегрешения финансисти-икономисти с призив: Не преминавайте към тъмната страна на финансовите-вампири и върколаци. Има достатъчно на брой ваши колеги, които са доказали, доказват на практика и сега, че може да живеем в нашето общество и без раковото му образование – лихварството.
    Основната парадигма на нашето време всъщност са парите с прикаченото им от векове напълно ненужно качество за печалба и то на всяка цена.
    От средство за размяна паричните знаци се използват за лихварство с всички произтичащи от това последици.
    Според извратената логика на изчадията-спекуланти е напълно естествено да се смята, че многото пари могат и трябва да правят повече пари. Без да работят реално разбира се. Без да създават материални или духовни ценности.
    Най-големия страх на тия бездуховни същества е да им отнемем лихвата-печалба. Това е най-големия им ужас. Защото това ще ги лиши от властта им. Защото това ще ни освободи от финансовия им гнет.
    Предлагам в новата ни конституция във Великото Народно Събрание да се заложи изричен член забраняващ лихварството и финансовото заробване от когото и да е, от която и да е финансова институция. Също така и да се забрани
    под най – строго наказание емитиране на пари или печалби, под каквато и да е форма, без съответното материално покритие.
    Този гордиев възел трябва да го пресечем.
    Ясно и членоразделно трябва да се каже, че парите са само и единствено, средство за размяна.
    Искаме да сменим политическата система, а е очевидно вече и за незрящите ни съграждани, че тя е функция на финансовата. Първо трябва да премахнем условията в които те се възпроизвеждат.
    Без стриктен контрол от страна на онеправданите в страната ни това няма как да се случи.
    Дори само за това да се свика Велико Народно Събрание си заслужава усилието.
    С пожелание за успех и уважение:
    / Христо Венев /
    Дата: 23.02.2013 год.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *