Тричане по евроейски

Три дена откак слушам, слушам и се блъскам що люти журналисти, пишман политици и баш върли европейци плюят и храчат, чак жупел фърлят по разни ми ти човеци дето си къпели песа от двора.
Ама не да е за туй, не ги къпели ами ги  връзвали, чак бесели, нищо че бесено нема, пак си е и сеир – по сегашно му PR.
И пак се чудя и тихо умувам що аджеба тия ми ти журналя и политици, барабар с всичките му европейци, не видяха що чинат тия „зли” ора – сколасват ли, комат имат ли? Кому му требе в бела с джандарите да влиза? Кат не му стигат пендарите и в бели дни, към старото се обърнало. Белкем туй помогне. Ама нейсе. И на туй хомот турят!
Що се декосват по разните му песове, а не видеха как се споминат чоловеците? Не оглеждат ли дека ората от песове са по-бесени. И бесни стават, ама в дома, че нема цар да не одумат и чорбаджия дето да не псуват! Ней живот, а тояга.
Жив да не бях да видя как цял ми народ сеир става! И разни му друговерци за лев го продават и на бащиното пепел турят!
И тоз народ триста втричан,  не с въже, а с двеста такива! От чорбаджии изиедни, от продажно семе!
Ама от туй бесило отърване нема. Оти,  все е от Злото дикисано.

Гост автор: акче-лаар

3 мнения по „Тричане по евроейски

  1. E.. им майката на новините,журналята и политиците…Като студент,не пропусках митинг и стачка-89г…после разбрах че от напъване,освен хемороиди,друго нищо не получаваш…бачкам си и се кефя на работата си…Сигурно ти звуча абстрактно,ама понеже съм наследствено обременен,реших да си пазя нервите,доколкото е възможно.

  2. Разбира се че не звучиш абстрактно! Абстрактен е модела на кожодера, не че, този модел не работи, напротив, но това дори го прави още по-абсурден Иначе познатия шаблон- революция, стачка – просто им прави поредната стачка (справка близкия югоизток). Битката не е за поредния лозунг. Борбата е за всеки мислещ човек!

  3. Много сте ми смешни с подобните ви статийки. Когато няма как да опонирате по една тема и започвате да вините хората, които се опитват да защитят животните, като ги обвинявате, защо не са били гледали цените на бензина и или размера на сутиена си – общо взето всякакви глупости говорите просто защото знаете, че това което се прази там е варварско и незаконно, но просто просташкия ви и безмилостен характер на мишка насилник не ви позволява да си го признаете! Хайде оставете другите проблеми – дайте да решим поне 1 – на едни животни, които не са ни виновни за икономическото състояние на света, в който живеем!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *