Новак Джокович и Рафаел Надал поседнаха!

Днес гледахме тенис, след който се раздаваха столове на финалистите. След 5 години докато чакат всички да си прочетат текстовете и после да си вземат наградите, сигурно ще ги вадят на носилки направо от корта към болницата!!!! Скоро може и като във футбола да стане – някои ще напускат много млади живота с инфаркт. От 91 гледам тенис, но това днес не беше спорт, а химия + много, много пари!

ESPN’s Chris Fowler joked that both players would have accepted half as much prize money if they were allowed to leave the court to go lay down.
How do you spell relief? S-I-T-T-I-N-G.

Невероятното развитие идва от големите спонсори и многото пари, които наливат в спорта. Какво се чуваше тази вечер?
„KIA, KIA, KIA благодаря, KIA, KIA, Мерси KIA“ – не, не, изобщо не е до пари!
Novak Djokovic в речта си не благодари единствено на точното време, което му дава неговият часовник Audemars Piguet. 😉
Спонсорите вече се чудят как да се рекламират, както примерно в UFC: боецът не може да ходи, не знае на кой свят е и как се казва, но му надяват фланелката и шапката. Все пак фирмите, които дават пари за добри компоти, треньори и изобщо за всичко останало, трябва да знаят в какво наливат и да са повече време в кадър! Скоро време може и да видим по телата на спортистите истински татуировки с логата на големи компании – всичко зависи от финикийските знаци!
p.s.
И за да няма грешно разбрали – обичам тениса и се покланям пред тези двама големи герои Novak Djokovic и Rafael Nadal!

images are courtesy of sports.yahoo.com

Едно мнение по „Новак Джокович и Рафаел Надал поседнаха!

  1. Ноле е в страхотна форма, просто непобедим е, четох че е на специална глутеинова диета, тези специални диети са изключително важни за спортистите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *