Ледени снимки от Варненския вълнолом

Малко снимки от вчерашният бурен ден във Варна. Всички, които имаха фотоапарати и не им беше много студено вчера, налазиха по „Фронтова Линия“ – бившата Алея Първа и варненския вълнолом. Направени бяха хиляди снимки от всевъзможни гледни точки, естествено и на най-известната спирка на градски транспорт – IceStation, която от догодина ще бъде посетена от много японски туристи любители на ледените скулптори.
Лятото може и да няма къде да се спре до Южния плаж, но през зимата цялата западна страна на варненския вълнолом е свободна за паркиране и може да се внесе предложение в Общината или лично до Кмета през леденият период, освен спирката на Градски транспорт, да бъдат инсталирани още много увеселителни (фотографски) съоръжения като катерушки, влакчета, люлки и пързалки. Така ще има още едно интересно място във Варна, а на нас ни остава само да се молим за студено време и вълни 5-7 бала – приказката сама ще стане почти без никаква инвестиция. 😉

Така, както е тръгнало, утре може да обявят нов траурен ден на „безразсъдният фотограф“ – по информация от новините досега са загинали двама в опитите си да направят впечатляваща снимка на природната стихия!!! Като този уникален шнорхел във видеото с цел да стане известен. За щастие вълната не го дръпна на обратно.
С морето шега НЕ бива!2 мнения по „Ледени снимки от Варненския вълнолом

  1. Ужас какви висулки и тази вълна си е цяло цунами!

  2. Много яко, съжалявам, че не живея във Варна, за да ги видя наживо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *