STOP,Пожар и Светофар = Ламарина,Нерви и Живот

Нищо ново няма да се напише! От вчера са 2-те катастрофи без жертви в „тенекиени картинки“. 1-вата катастрофа става на 20 метра от входа на блока ми ул. Генерал Киселов и на 4 метра от колата ми(наречена от някои каручка :P).

Учудващо е как в тези малки квартални улички „пилотите“ могат да вдигат такива скорости и шофьора на RAW даже и да не види знака (СТОП), другият да го нацепи така и да се смачка толкова от удара, все едно е катастрофа на 2-ро класен път извън града!
Лично аз си свалях колана като си вляза в квартала, но вече се замисля дали да не го свалям като се “прибера в нас”, може и каска да си взема. НЕ че ако някой ще ме мачка това ще ме спаси!

Късмета е странно нещо, не се знае кога ще ни забрави и ще станем с температура на земята!
На първата снимка, със зелената стрелка е моята каручкa,  където беше паркирана вчера вечерта. Ето го и късмета-предната вечер паркирах точно на местото, където се СПРЯ RAW-a и какво ли щеше да стане, ако по време на инцидента съм си ровел за нещо в багажника! …………………………………..

car-crash варна car-crash варна
car-crash варна car-crash варна
карастрофи варна car-crash варна
За разлика от мен съседа пострада повече :(

залез варна
Днес имаше и нещо красиво. С тази снимка (Залез от Варна) разделяме 2-та инцидента.

car-crash варна car-crash варна
На 1-вата катастрофа не са видели знака СТОП, на 4-та снимка (ще ти извади очите),а на тази някой е пропуснал цвета на светофара. :(

огън кола варна варна пожар кола
варна
А това е пожара, който беше миналата година. 3.30ам , не бях и легнал още, на 20 метра по-нагоре към нас и по-добре за снимане (личи си ;), колата ми беше през една от тази, която гореше. Късмет това е, поне засега. Колкото до колата не беше пламнала така от любов по друга (Cars: Heartbeat City). 😉



Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *