Лятато си отива, но боклука си остава!

какво е състоянието на плажът след лятото на крапец

Това е снимка направена вчера. Добре се вижда краят на летния сезон във все още дивата част на плажа на Крапец, където няма грам строежи. Поне засега!
Странно е само едно. Точно тези хора, които реват да няма строежи, по все още малко останалите непокътнати кътчета по нашето черноморие, пристигат с каравани, вдигат палатки или само за един ден престой, осират всичко в периметър, все едно са живели 30 дена там и забравят, че от ЧИСТОТА АД, няма да им събират боклуците, а след като си тръгнат – КАРТИНКАТА Е ВСЕ ЕДНА И СЪЩА!

СРАМ, друго не може да се каже! Нали следващото лято, пак ще си там и пак ще си в собствените си ла.на или тези да съседа! Да не говорим за тоалетната хартия, която си ползвал и после като духне вятъра всички дървета са като окичени с мартенички, само че в други цветове!
Цяло лято имаше контейнери там. Колко от миризливите задници ги ползваха?
Българите не заслужаваме красиви места, като плажната ивицата от Крапец до Дуранкулак!
Дойдох, Осрах и си тръгнах!


4 мнения по „Лятато си отива, но боклука си остава!

 1. Е ти пък кво искаш? И да си чистят? Говедата са си говеда – където и да отидат. Мозъкът на човека се ограничава ВИНАГИ до три основни действия: Спане, Сране, Муане. Нито едното не обуславя чистене.

 2. Още по гадното е, че цяло лято плажовете приличаха на кочини. Никой от концесионерите не си мръдна пръста и не даде пет лева да ги изчисти. Осебено свободните зони без чадърите, бяха супер гнусни. :(

 3. Българите!!! Ами ако са румънски туристи? Или циганите които бяха окупирали плажа, когато за последно бях там!?
  Все ми е чудно някой българин като каже – те българите…!
  Общия знаменател е само част от математическо уравнение.
  P.S. Темата за „българската работа“ отдавна ме провокира, но твоето изказване вече ме шокира. Като по-ходещ по тази част на крайбрежието ни, не си ли забелязал керваните с холандски, ромски и други посетители? Те не ползват ли тоалетна хартия? Напомни ми пак да ти пратя снимката от норвежкия купон, в която ясно се вижда културата и на другите „цивилизовани“ нации.

 4. Пропусна да споменеш и памперсите :-). А на колегата по горе на Крапец отдавна концесионери няма. На колегата под него ще кажа – баш българи са си драги, не са ни румънци ни норвежци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *