Възстановяване на автомобилни стъкла – Варна

След няколко дни търсене на сервиз в който може да се направи ремонт на предното стъкло на автомобила и от малка люспа със звезда да прерасне в цяла паяжина  приятел ми препоръча един чичо от кв. Левски | Варна.
Нямам идея майстор Ангел как се справя с големи пукнатини от по 15-25см на стъклото, но при мен нещата се получиха повече от перфектно.
Ако сте от Варна и имате подобен проблем, може да се отбиете при Ангел, ще ви погледне стъклото и ще ви каже дали ще може да се оправи, и работи почти без пари.
Адрес Варна, Левски, ул. Доктор Александър Недялков – червеният гараж (няма реклама), преди да отидете първо му се обадете: 0888348980 – Ангел.

пукнато съкло на кола

Това не е реклама, просто съм доволен, а в днешно време всеки го кара през просото и гледа да ти вземе само парите, много малко неща мога да препоръчам и автостъкларските услуги на майстор Ангел е едно от тях.

4 мнения по „Възстановяване на автомобилни стъкла – Варна

  1. Днес 08.07.2019г. информацията е абсолютно актуална .Майстор Ангел работи на указаното място и точно по обяснения в блога начин – бавно и с перфектен краен резултат,без да претупва технологичния процес.Огромно Благодаря за коректно подадените данни !

  2. Аз също днес 04.03.20 посетих гаража на Ангел, изключително коректен.

  3. Майстор Ангел вече е възрастен човек, може да не работи! Проверете на място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *