Силно против Melissa Bachman – Що?

melissa and lionЗа малко и аз да ревна щом видях снимката, но намерих доста инфо за тази жена-убийца в Интернет, тя е като Bear Grylls за Discovery. Melissa Bachman работи с NBS и Winchester (каубоите от филмите пуцат точно с двуцевки от тази марка), добра е в работата си колкото Robby Naish в сърфа. Отлично се справя и с арбалет, не само с пушки и пистолети. С кратката биография до тук. 😉
Направила е една грешка да се снима усмихната с този лъв и от там е станало едно мазало – правителства, линейки, пожарни, всичко на крак, а повечето социални админи чакат точно такава новина за да си engage-нат яко юзърите. 😉 Само във Facebook се изписаха тонове емоции в защита на животните (главно лъвовете), от голямата еуфория има и петиция, която събра над 135 000 подписа против Melissa Bachman, Южна Африка ще ѝ ударят черен печат. И що?
NBS могат да прекратят договора на Мелиса, само ми е чудно как така не се събират петиции за бай Иван, дето на месец коли по 10 000 вкусни прасенца или за Пена, която скалпира по 50 000 кокошки за вашите ненаситни коремчета?! 😛

2 мнения по „Силно против Melissa Bachman – Що?

  1. Няма лошо ако Мелиса беше излязла срещу лъва въоръжена само с нож както „Пена“ когато си коли кокошките с които после се храни или продава за храна. Ама като гледам този телескоп върху Уинчестерчето дето го е свалила от обсерваторията в Рожен лъвчо май не е имал голям шанс! Ти как мислиш а????

  2. И мой, срaвнението което си направил с Bear Grylls не е много удачно тук. Защото той като убива животно го прави с цел да оцелее(да се нахрани). А като гледам доволно ухилената мастийска муцуна на тая маца с това убийство май само е нахранила егото си!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *